Dagverhuur

het aanbod van Dagverhuur is op dit moment nog niet beschikbaar, we hopen hier zo snel mogelijk verandering in te brengen!

Als de zon schijnt zie je ze overal rijden, sportauto's, cabrio's, oldtimers, noem het maar op!
Maar hoe is het nou om zelf achter het stuur te kruipen en in alle rust de mooiste B-wegen en landweggetjes van Nederland af te speuren opzoek naar verborgen pareltjes die verloren gaan aan de haast van het dagelijks leven.
Wij bieden je die kans!
Heb je je wel eens af gevraagd hoe het is om met een schitterende oude Mercedes-Benz SL in alle luxe en comfort van je omgeving te genieten? Of heb je toch altijd al eens willen weten hoe het nou is om met zo'n Kever te rijden die je al je hele leven op de weg voorbij ziet komen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Doordat wij gevestigd zijn in Zuid-Oost Drenthe zijn we omringd door schitterende wegen en verborgen paden. Wij bieden je de mogelijkheid om met een of meerder van onze oldtimers een fantastische rit door de omgeving te maken en zullen je hierbij een aantal tips en routes meegeven die je simpelweg gezien en gereden moet hebben!
trek je liever je eigen plan? Dat is ook mogelijk!

Vanaf 09:00 uur 's ochtends kun je na reservering bij ons je oldtimer naar keuze ophalen, volgetankt en klaar om te gaan! Zo kun je de hele dag gaan en staan waar je wilt zolang je de auto voor 18:00 uur maar weer inlevert. Zo heb je de hele dag om onze schitterende omgeving te ontdekken waarvan de schoonheid toch snel over het hoofd wordt gezien.

Lijkt dit je wat? Kies een auto uit en reserveer!

voor verdere of uitgebreide vragen staan we u graag te woord via e-mail of telefoon.

Voertuigen