Algemene Voorwaarden

voor het huren van onze voertuigen zijn een aantal algemene voorwaarden van toepassing.
 
LET OP,  deze voorwaarden kunnen voor sommige voertuigen of aanbiedingen afwijken.
 
- Alle genoemde prijzen zijn VANAF PRIJZEN. De prijzen zijn altijd afhankelijk van datum & seizoen
- Beschikbaarheid van voertuigen verschilt per voertuig per seizoen.
- Prijzen bestaan uit een huurtarief, eigen risico en borgsom. Eventuele extra kosten kunnen in rekening gebracht worden als er gekozen wordt gebruik te maken van aanvullende service.
- bij huur van meerdere dagen is er sprake van een gereduceerd tarief per dag.
 
 
 
- In het geval de auto zonder chauffeur gehuurd wordt dient de bestuurder minimaal 3 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B  of ouder dan 21 te zijn en minimaal een jaar in het bezit zijn van rijbewijs B
- Alle voertuigen worden geleverd met een volle tank en dienen ook met volle tank weer ingeleverd te worden. indien dit niet gebeurd worden extra kosten in rekening gebracht of ingehouden van de borg.
- bij dagverhuur is de eerste 100km inbegrepen. Iedere kilometer hierboven zal in rekening worden gebracht of ingehouden worden van de borg. De tarieven per kilometer extra verschillen per voertuig.
- Dagverhuur vindt plaats tussen 09:00 en 18:00 uur (tenzij expliciet anders afgesproken). voertuigen dienen tussen deze tijdstippen te worden opgehaald en afgeleverd anders worden extra kosten in rekening gebracht of verrekend met de borg.
 
- Mits u ervoor kiest een voertuig te versieren met trouwdecoratie of andere vormen van decoratie zijn eventuele beschadiging die ontstaan tijdens het bevestigen/verwijderen of rijden als gevolg van deze decoratie voor de huurder.
- Tijdens verhuur is de huurder tussen afnemen en retourneren van een voertuig volledig aansprakelijk voor alles wat er met het voertuig gebeurd. BRB Classic Cars is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor schade aan anderen, omgeving, eigen voertuig of eventuele verkeersovertredingen. Deze zijn voor rekening van de huurder.