Mercedes-Benz 280S 1971

Als je iemand was, dan reed je S-klas

De 1e generatie van de beroemde Mercedes-Benz S-klasse. Deze donkergroene bolide is met zijn dubbele koplampen, grote grille, mistlampen voorop en de befaamde ster aan het eind van de motorkap een toonbeeld van luxe en klasse zoals dat er uit zag in de jaren 60-70 in Europa. Niet alleen was deze fantastische koets in de jaren 70 al voorzien van de meest moderne snufjes zoals elektronische dakramen en goed schakelende automatische versnellingen, het was (en is) een absoluut genot om in te rijden. Neem plaats in het rustieke bruine half lederen interieur en kijk even rustig om je heen. Neem alle kleine details  rustig in je op en besef je langzaam aan hoe hoog Mercedes-Benz de lat bijna 50(!) jaar geleden gelegd heeft met deze auto. 
Het is niet voor niets dat deze Mercedes destijds de keuze was voor vele politici, vooraanstaande zakenmensen en een ieder die het zich kon veroorloven om in het beste van het beste rond te rijden.
Vanaf 350 per dag
  • 1971
  • retro '70s groen
  • 2e generatie S-klasse

De bovenstaande prijs is exclusief een borgsom van €1000.

Direct boeken
6 cylinder 2.8 liter
1965-1972 bouwjaren
10.5 sec 0-100km/h
4 traps automaat

Voorwaarden

- minimale leeftijd van 24 jaar vereist voor zelf rijden.
- minimaal 3 jaar in bezit van rijbewijs B.
- auto word schoon en volgetankt geleverd, zo ook terug weer in te leveren. 
- Prijzen excl. brandstof en incl 130km, extra km's worden in rekening gebracht tegen €0,30 /km.
- Deze auto is zowel met als zonder chauffeur te huren. 
- informeer naar de mogelijkheden

Auto's worden schoon en met volle tank geleverd, ook graag zo weer afleveren, indien niet geval is worden eventuele kosten die hier uit voortkomen met borg verrekend.