Mercedes-Benz SL 280

Eens een ster, altijd een ster

De Mercedes-Benz 280SL (r107)uit 1976, een absolute klassieker! 
Mercedes begon ooit in de jaren 50 met de 300SL Gullwing, tot op de dag van vandaag een van 's Werelds bekendste autos met zijn vleugeldeuren. Dit succesvolle icoon werd opgevolgd door de iets minder extreme 190SL, welke vervolgens afgelost werd door de welbekende 'Pagode' stuk voor stuk gewilde klassiekers.
In 1971 vond Mercedes-Benz het tijd voor de 4e generatie, de r107. Deze generatie SL is het langst geproduceerde Mercedes model ooit geweest, met uitzondering van de prehistorische (Geländewagen, beter bekend als de G-klasse).
Zoals iedere SL voor hem was ook deze generatie de absolute top van kwaliteit en status voor hen die op zoek waren naar een cabriolet die heerlijk reed en waarmee je goed voor de dag kon komen die ook nogeens tot in de puntjes afgewerkt was met de beste materialen. Niet voor niets was deze auto een enorm succes onder iedere doelgroep en blijft het tot op de dag van vandaag een gewild voertuig.
De r107 was zo'n razend succes binnen de autowereld dat hij geproduceerd werd tot aan 1989, maarliefst 18 jaar! Tegen de tijd dat het laatste exemplaar van de band rolde was het eerste exemplaar oud genoeg om deze te mogen besturen! 
Het feit dat een vooraanstaande huisnaam als Mercedes-Benz zo lang het zelfde product durft te leveren spreekt natuurlijk boekdelen over ieder aspect van deze robuuste cabrio. 
Het is een perfecte auto om relaxt mee te kunnen cruisen, met zijn automatische 4 versnellingen en 185pk sterke zes-cilinder komt deze oldtimer zelfs 40 jaar later goed mee met het verkeer. Met het dak er af en de elektrische ramen omlaag is het wonderbaarlijk comfortabel rijden in de luxe zachte lederen zetels. 
Kortom een fantastische auto om op de zonnige zomerdagen een heerlijk stuk me te toeren! 
Dus heb je jezelf altijd al als filmster in een oude Mercedes cabrio willen zien rondrijden, aarzel dan niet en boek een rit!
Vanaf 349 per dag
  • verken rustiek drenthe
  • comfortabel cruisen
  • de langst geproduceerde Mercedes-Benz Cabrio

De bovenstaande prijs is exclusief een borgsom van €400.

Direct boeken
185 PK
1976 bouwjaar
4-traps automaat
2 persoons cabriolet

Voorwaarden

-Prijzen excl. brandstof en incl. 130km, extra km worden in rekening gebracht tegen 0.30 euro/km
- Huren per dag betekend per dag deel, afhalen om 09:00 en terugbrengen voor 18:00
- Bij huur van meerdere dagen moeten alle auto's s'nacht altijd binnen staan, is verplicht gesteld door de verzekerings- maatschappij.
-Auto's worden schoon en met volle tank geleverd, ook graag zo weer afleveren, indien niet geval is worden eventuele kosten die hier uit voortkomen met borg verrekend.